varasienresa.blogg.se

Vattenland!

Kategori: Allmänt

 
Vårt lilla busiga äventyr var ett besök på ett vattenland som ligger inne på köpcentrumet vi besökte första dagen. Vi ville få ut något av vår sista dag här i Hanoi så vad passar då inte bättre än några timmar i ett badhus 😃 det var verkligen superroligt! Kände oss som barn när vi plaskade rundor i bassängerna och åkte alla möjliga olika snabba och läskiga vattenrutschkanor. Vi passade även på att simma 350 meter i de traditionella simlängderna, kommer nog kännas i armarna imorgon. Roligt som tusan har vi haft i alla fall! När vi ändå befann oss på köpcentrumet gick vi en runda till och hittade lite fynd.
 
Imorgon förflyttar vi oss från Hanoi och Vietnam till Bangkok och Thailand, som också blir vårt sista stopp innan hemfärd. Känns lite orealistiskt att tänka så, bara 10 dagar kvar.  Men det ska hur som helst bli grymt att komma tillbaka till Bangkok, hoppas att vi hittar saker att göra alla dagarna men det ska nog inte vara några problem. 
 
Nu: middag! 
 
Kram, Linnea 

KOMMENTARER:

  • p säger:
    2014-10-24 | 13:49:34

    Härligt!! Hoppades att vattnet var riktigt varmt och skönt. Hoppas att resan går bra, flyget. Vi åker till landet i morgon Lördag, ev till Sthlm på måndag.
    Var nu så rädda om Er..och må så gott.

    Svar: Det var galet varmt! Haha mycket roligt med alla möjliga vattenrutschkanor mm.Vad ska ni göra i Stockholm? Puss
    Eric Bornestav

  • Kattis säger:
    2014-10-24 | 20:09:57

    Säkert grymt roligt. Det är kul med vatten. Må så gott😀

    Svar: Ja det var kul ☺️
    Eric Bornestav

  • mamma Birgitta säger:
    2014-10-24 | 21:38:28

    Åhh så mysigt och härligt!

    Lycklig resa nu och hör av er som vanligt när ni är framme <3

  • Emilia säger:
    2014-10-25 | 00:49:10

    Mysigt!! Kul att ni hittade ett vattenland bland alla köpcentrum. Bättre än den tanken jag hade med en pool och soldäck hahaha ;)

    Svar: Jaa verkligen! Det var ett jäkla nice vattenland också! 😊
    Eric Bornestav

Kommentera inlägget här: