varasienresa.blogg.se

Två vilodagar

Kategori: Allmänt

Igår blev det en fulländad vilodag hemma på hotellrummet. Eric behövde verkligen vila efter en jobbig kväll och natt med kränkningar och lite sömn. Hur som helst så flöt dagen förbi och Eric blev piggare framåt kvällen. Vi hann med x antal program av olika serier innan natten kom krypande. Tyvärr glömde vi skriva igår men dagen blev så luddig och jag ville lägga allt fokus på Eric och hans tillstånd.

Idag vilade vi hela förmiddagen också och för att vara på den säkra sidan gav vi oss inte ut förrän på eftermiddagen. Vi kände oss "tvungna" att gå ut och få lite luft. Åkte mot centrum, hittade några saker på ett köpcentrum och gick omkring lite i stan innan vi tog en taxi tillbaka. Några timmar räckte och sen kände vi oss båda trötta. Det tar på krafterna att vara halvkass i magen..

Imorgon kan vi förhoppningsvis komma iväg till en sevärdhet som vi blivit tipsade om! Ska bli kul, men mer om det imorgon.

Ta hand om er, inte långt kvar tills vi sitter på flyget hem till Sverige!

Kram, Linnea

KOMMENTARER:

  • Kattis säger:
    2014-10-30 | 22:41:47

    Jag tror ni har fått nog av Asiatisk mat . Tur att ni snart är hemma och kan få lite "riktigt" käk , det gör nog susen för magarna. Tre dagar kvar bara , ha det så skönt och håll er friska nu i slutspurten kram

    Svar: Ja det tror vi också, längtar efter riktig husmanskost! Vi försöker att hålla oss friska, snart ses vi ❤️
    Eric Bornestav

  • mamma Birgitta säger:
    2014-10-31 | 00:05:32

    Skönt att det hela verkar ha lagt sig och att ni kan få några lugna dagar utanför hotellets väggar innan ni lämnar Asien. Det kommer att stå dukat med lite "svenskt" när ni kommer hem och om jag inte gissar helt fel ser ni nog fram emot det :-)
    Puss & kram

    Svar: Gud så härligt! Der ser vi fram emot jättemycket! Puss och kram ❤️
    Eric Bornestav

  • Emilia säger:
    2014-10-31 | 05:07:17

    NI måste ta hand om er! <3

    Svar: Tack!! Vi gör vårt bästa ❤️
    Eric Bornestav

Kommentera inlägget här: