varasienresa.blogg.se

Poolhäng Bangkok

Kategori: Allmänt

Äntligen kunde vi njuta av sol och poolhäng efter att vi de senaste veckorna i Vietnam börjat känna oss bleka igen. Det var grymt härligt att känna solens strålar mot kroppen. Vill ju inte komma hemma lika bleka som när vi åkte. Skämt å sido, men tyvärr lägger sig färgen snabbt om man är borta från solen ett tag och huden börjar ganska snabbt fjälla bort den bruna ytan. Skönt om vi kan få några fler dagar vid poolen innan vi åker tillbaka hem och till hösten.

Framåt eftermiddagen åkte vi tunnelbana för att komma till de många shoppingcentrerna som ligger bredvid varandra på samma gata. Hann med två stycken innan ryggen, benen och nacken började protestera. Vad som är typsikt när man ska shoppa är: när man väl letar efter något speciellt hittar man det aldrig, och när man inte letar efter något hittar man tusen saker man vill ha. Vi är ute efter några specifika saker men hittills har turen inte varit på vår sida.. Förhoppningsvis hittar vi det på något av de andra shoppingställena!

Annars då: hotellet erbjuder ett litet gym med några löpband och tyngder, så vi gick dit för att träna av oss lite "semesterkurvor". Vi rör på oss väldigt mycket om dagarna men det var ändå jäkligt skönt att köra ett hårt 20 minuters-pass på löpbandet + lite styrka för armar, mage och ben. Nu är vi trötta på ett skönt sätt och ska snart sova för att möta ytterligare en dag i Bangkok imorgon.

Puss och kram,
Linnea

KOMMENTARER:

  • Kattis säger:
    2014-10-26 | 18:40:41

    O va ni hittar på många mysiga och roliga saker. Ni kanske inte alls vill komma hem? Här hemma väntar ju den kalla och mörka hösten. Men ni måste komma snart för vi längtar alla så mycket efter er. Ha det allra bäst😀

    Svar: Ja det gör vi verkligen. Vi längtar verkligen efter er där hemma samtidigt som vi önskar att man kunde ha det så här bekymmerslöst ett tag till. Men samtidigt så ser vi fram emot att få lite vardag också, det är ju skönt som omväxling! :)
    Eric Bornestav

  • mamma Birgitta säger:
    2014-10-27 | 00:44:37

    Låter härligt med lite solande och dopp i poolen!

    Säger som Kattis-nu längtar vi förfärligt mycket tills ni kliver över tröskeln här hemma igen!

    Ha fina dagar i Bangkok nu

    Puss och kram

    Svar: Det är väldigt skönt att äntligen få ligga vid poolen igen, vi försöker verkligen få ut de sista soltimmarna vi har möjlighet till, nu när det vankas månader av mörker! Det gör vi också! Puss! 😘😘
    Eric Bornestav

Kommentera inlägget här: