varasienresa.blogg.se

"One more beer"

Kategori: Allmänt

Hej! Dagen har börjat lida mot sitt slut och Hanoi har bjudit på ytterligare en härlig dag. Dock så insåg vi att två dagar till att bara gå rundor blir lite mycket så därför bokar vi nog en dagstur till något område utanför Hanoi antingen imorgon eller övermorgon. Exakt vilken typ av tur det blir har vi inte bestämt ännu, men något ska vi nog hitta som verkar intressant.
 
Dagen har flutit förbi fort, vi åkte bland annat en cykeltaxi, det var roligt och något nytt. Vi kom fram till priset 120 000 dong, vilket är ca 50 kr, innan vi hoppade på men när vi väl stannade sa vår chaufför att han nog minsann behövde 150 000 för besväret och för att han skulle kunna köpa sig "one more beer". Vi skrattade och sa bestämt nej, har man kommit överens om ett pris så har man och det gäller ju både för säljaren och kunden. Vi har tyvärr redan stött på en del som försöker lura av oss pengar.. Sedan satte vi oss en stund på Starbucks, drack kaffe och spelade kort. Kollade även lite i affärer men idag hittande vi inget som föll oss i smaken.
 
Snart ska vi bege oss ut och äta!
 
Ha det fint!
 
Eric
 
så här såg det ut när vi åkte cykeltaxi. För övrigt var det chauffören som hoppade av och tvunget ville ta en bild åt oss! 
 

KOMMENTARER:

  • Mamma Bỉgitta säger:
    2014-10-23 | 00:44:48

    Ser mysigt ut att få åka runt så där!
    Hoppas ni hittar någon trevlig utflykt nu och härligt att ni trivs så bra för det är ju verkligen ett lotteri. Man vet aldrig hur det ska bli på nästa ställe och nu har ni verkligen varit runt på många. Kanske ändå trots allt att ni har lite hemlängtan nu när det närmar sig. Ska bli underbart att få krama om er om drygt en vecka <3

    Svar: Ja det var det verkligen! Jo så klart lite finns det ju alltid, men samtidigt så är det väldigt mysigt att vara iväg! Ska verkligen bli mysigt! Puss
    Eric Bornestav

  • Kattis säger:
    2014-10-23 | 00:48:22

    Ja man får nog va på sin vakt och det är ni ju. Ha det fint😊

    Svar: Ja det får man verkligen vara! ☺️
    Eric Bornestav

  • Emilia säger:
    2014-10-23 | 16:11:33

    Haha han skulle väl ha extra betalt för att han fotade er. Dumstruten. Haha

    Svar: Haha ja men han sa liksom "it so hot, need one more beer" hahah
    Eric Bornestav

Kommentera inlägget här: