varasienresa.blogg.se

Magsjuka?!

Kategori: Allmänt

Dagen började med stor hotellfrukost och sen poolhäng i några timmar på förmiddagen. När molnen började dra in gjorde vi oss redo för att åka tillbaka till Kho San Road där vi bodde våra första nätter i Bangkok för snart två månader sen. Tanken var att jag skulle hitta billiga gympaskor, men som vanlig den sista tiden när vi letar efter något så hittar vi det inte. Alltså inte en enda butik sålde skor överhuvudtaget.. Typiskt minst sagt!

Vi stannade ändå kvar en stund i våra gamla kvarter för att unna oss själva en sista fotmassage. En galen massage men alltid skönt att lätta på trycket i fötterna.

Vidare satte vi oss i en taxi mot ett nytt köpcentrum. Där käkade vi den dyraste pastan vi ätit hittills och strax efter vi ätit upp började Eric må riktigt illa. Vi stannade ändå kvar en stund men insåg ganska snabbt att Eric måste få åka tillbaka till hotellet och vila sig. Sagt och gjort hoppade vi in i en taxi, men på grund av det enorma trafikstockningen kom vi inte längre än 30 meter på tio minuter. Snart sa taxichauffören åt oss att det skulle ta mer än en timme att åka samma väg som annars tagit en kvart. Då tackade vi för oss, hoppade ur och satte språng mot tunnelbanan. Åkte en station, sen måste vi byta, åkte en station till och så äntligen vid hotellet. Tyvärr var det som vi befarat: Eric behövde kräka och har sen dess mått riktgt dåligt. Troligtvis en blandning av sömnbrist (somnar alltid ganska sent), stress och dålig mat. För en stund sen var han inne på sin andra runda.. Förhoppningsvis mår han mycket bättre om har får ur sig allting och dricker mycket vatten. Stackaren! Skicka några varma tankar till honom, min fina kille.

Ända sen vi i stort sett kom till Vietnam, alltså för snart 20 dagar sen, har varje dag inneburit långa promenader och mycket "spring" fram och tillbaka från hotellet, shoppingcenter, caféer, taxi osv. Det tar lite på kroppen trots att det är semester. Imorgon blir det nog en lång härlig vilodag för oss istället.

Vi hörs då,
Kram Linnea

KOMMENTARER:

  • Kattis säger:
    2014-10-28 | 16:06:41

    Stackars er , typiskt att bli magsjuk sista dagarna, hoppas på snar bättring. Mycket dricka och vila hjälper nog. Alla världens kramar till er💜❤️

    Svar: Ja Eric mår bättre men är fortfarande trött. All världens kranar tillbaka ❤️
    Eric Bornestav

  • Emilia säger:
    2014-10-28 | 22:13:41

    Så himla trist att han blivit dålig!! Hoppas du slipper det dock Linnea. Många kramar och krya på dig tankar till lillebror <3

    Svar: Verkligen! Han mår bättre men är fortfarande trött! ❤️❤️
    Eric Bornestav

  • mamma Birgitta säger:
    2014-10-29 | 01:34:37

    Så tråkigt och jobbigt för er.Ja vi har sms:at lite innan och hoppas ni båda fått sova och sluppit undan fler toalettbesök.
    Jag tror faktiskt att det är en akut matförgiftning eftersom det kom så plötsligt vid restaurangbesöket.
    Vi kan sms:a lite idag. Har hittat lite om detta på nätet.
    Var försiktiga nu och och massor av pussar och kramar.<3 <3 ( försök hitta något apotek och köp mer vätskeersättning och koltabletter om det tagit slut)

    Svar: Ja antagligen va det nån typ av matförgiftning. Tror också att våra magar är rejält trötta på "thaimat" och annat som vi levt på i två månader. Vi längtar efter er mat där hemma 😊 puss och kram ❤️
    Eric Bornestav

Kommentera inlägget här: